Мария Бакалова отново се прибра в София. В ранни зори

...
Мария Бакалова отново се прибра в София. В ранни зори
Коментари Харесай

Мария Бакалова закусва още по тъмно близо до парламента

Мария Бакалова още веднъж се прибра в София. В ранни зори в сряда тя пусна в профила си в инстаграм видео от центъра на столицата, обгърната в мъгла. Българската звезда в Холивуд сподели, че закусва по мрачно в хотел с красива панорама покрай Народното събрание. Актрисата похапна разнообразни типове дребни банички, в чинията ѝ имаше сирена, кашкавали и наденичка, пресни зеленчуци.

В постовете си Мария не демонстрира за какво е в България. Съвсем скоро обаче ѝ предстоят фотоси за филм в Гърция и преди началото им евентуално е решила да се види с околните и приятелите си в родината.

Бакалова ще играе в екшън трилъра “Мръсни ангели ”. В лентата влиза под прикритие в лекарски екип, а в действителност е боен чиновник, изпратена да избавя отвлечени младежи в Афганистан. Ролята изисква специфична подготовка, по тази причина актрисата интензивно тренира в “Ню Бояна ” в София. Снимачният развой ще стартира през декември и ще е на две местоположения - в Мароко и в основаното през 2019 година в Гърция “Ню Бояна Студио ”. Това е следващият ангажимент в календара на българската звезда. Тя проби в Холивуд с ролята си на Тутар Сагдиева в комедията “Борат 2 ” и беше номинирана за “Оскар ” за поддържаща роля. Най-скорошните продукции с нейно присъединяване са комедийният хорър “Убийствени тела ” и “Балонът ”, предаван по стрийминг платформата “Нетфликс ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР