Мария Бакалова официално е първата българка, номинирана за "Оскар". Номинацията

...
Мария Бакалова официално е първата българка, номинирана за "Оскар". Номинацията
Коментари Харесай

Официално! Мария Бакалова номинирана за Оскар

Мария Бакалова публично е първата българка, номинирана за "Оскар ". Номинацията й е за актриса в поддържаща роля. Звездата от "Борат " ще се бори за статуетката със сериозна конкуренция. Останалите номинирани в категорията са Глен Клоуз, Оливия Колман, Аманда Сийфрид и Юн Ю-джун.

Американската Академия за кинематографично изкуство и просвета номинира българката за осъществяването ѝ в "Борат 2 ", където актрисата играе ролята на Тутар - дъщерята на Борат.

Бакалова към този момент бе номинирана и за "Златен глобус ", за приз на Гилдията на сценаристите в Съединени американски щати, на Американско-канадската асоциация на критиците и на английската кино академия (БАФТА).

Талантливата актриса към този момент бе наградена от Международната академия на печата, както и от Австралийската академия за кино и телевизионни изкуства. Също по този начин завоюва премията "Изборът на критиците " за най-хубава поддържаща роля и тази на лондонските кинокритици. Всичките самопризнания са за присъединяване й в комедията "Борат 2 ".

Кулминацията в „ Борат 2” е сцената на Бакалова с двойник на фамозния юрист Руди Джулиани. Българката се показва за публицист и взима изявление със 76-годишният мъж в хотелска стая. В края на диалога им Джулиани желае адреса и телефона на красивата „ журналистка”. В идната сцена се изляга на леглото с ръце в панталоните си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР