Мария Бакалова изгледа финала на Европейското по футбол с най-добрата

...
Мария Бакалова изгледа финала на Европейското по футбол с най-добрата
Коментари Харесай

Мария Бакалова си тръгна тайно! Щерката на Ваня Щерева изпрати актрисата в Кан

Мария Бакалова изгледа финала на Европейското по футбол с най-хубавата си другарка Мила Роберт. Актрисата и щерката на Ваня Щерева са приятелки още от студентските години и двете се отдадоха на футбол и сладки приказки в последната вечер на Бакалова в България.

Двете дами са гледали дуела сред Англия и Италия в хотела, където Мария бе отседнала по време на престоя си у нас. Именно Мила съпроводи на сутринта Бакалова до летище София, откъдето нашата горделивост в Холивуд отлетя за фестивала в Кан. Впечатление направи, че актрисата бе единствено с ръчен багаж и не употребява ВИП входа на летището, а се подреди на опашката на Терминал 2.

Припомняме ви, че Бакалова се прибра за 4 дни в България да се види с родителите си и най-близките си другари, откакто година и половина не се бе прибирала в родината си. В Кан Мария ще показа лентата „ Жените в действителност плачат “ на Весела Казакова и Мина Милева, написа „ България Днес “.

Филмът е едно от 16-те заглавия, които влизат в паралелната стратегия на интернационалния конгрес „ Особен взор ". В нея българските режисьорки ще се изправят против разнообразна селекция от кинодейци, измежду които попадат носителят на европейски „ Оскар " Еран Корилин, Владимир Йохансон, работил преди този момент по заглавия като „ Роуг Уан ", „ Бързи и гневни ", „ Трансформърс ", и други

Според анонса на „ Жените в действителност плачат " филмът ще показа „ семейство от дами, което живее в общество, незапознато с думата „ пол ". На Бакалова се пада достойнството да изиграе основната роля на Соня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР