Мария Бакалова и Валери вече официално се появиха на събитие

...
Мария Бакалова и Валери вече официално се появиха на събитие
Коментари Харесай

Валери запозна Мария Бакалова с майка си

Мария Бакалова и Валери към този момент публично се появиха на събитие дружно и проговориха за връзките си за първи път. Двамата бяха засечени на мероприятие на майката на участника в " Игри на волята " - Мария Гроздева.

Двамата първо споделиха няколко благи думи за нашата спортна звезда, а след това разясниха връзките си. Видимо на влюбените им беше доста неловко, само че пък си личеше, че са на седмото небе от благополучие.

" Аз се тормозя ", призна си Валери. На въпрос по какъв начин тъкмо е припламнала любовта той отвърна: " От двете страни се получи. Беше по време на работа ", съобщи и стартира да се смее след дълбокосмислен взор на Бакалова и добави " Еми, какво беше другояче?! ".

Репортерката от " На кафе ", която взимаше изявлението пък закачливо установи, че Валери би трябвало да е доста горделив, тъй като целият Холивуд бил в краката на Бакалова, само че тя въпреки всичко е избрала него.

" Той е най-хубавото момче на света ", възкликна Бакалова и призна, че й е елементарно да играе, когато чете непознат текст, само че когато би трябвало да приказва за персоналния й живот е в действителност комплицирано да се показва и се тормози.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР