Мария Бакалова благодари за получения почетен "Аскеер" - за посланик

...
Мария Бакалова благодари за получения почетен "Аскеер" - за посланик
Коментари Харесай

Мария Бакалова благодари за почетния Аскеер

Мария Бакалова благодари за получения почетен "Аскеер " - за дипломат на българското актьорско майсторство и интернационална изгряваща звезда.

"Театърът вечно ще остане моята първа огромна обич и съм безпределно щастлива, че получавам това особено самопризнание от фондация "А`Аскеер ". Вашата поддръжка ме трогва повече от всичко, тъй като като българска актриса за мен е значимо да знам, че множеството от нас сме обединени към една концепция за напредък и международни триумфи за още доста български актьори, спектакъл и кино ", споделя актрисата в особено видео за Българска телеграфна агенция. Агенцията е главен медиен сътрудник на 30-ото юбилейно издание на премиите "Аскеер ".

"Цял живот съм се опитвала, стремяла съм се да давам най-хубавото от себе си, да изучавам, да работя, да се развъртвам, самоусъвършенствам, да не спирам, тъй като спреш ли - правиш стъпка обратно, да ходя напред, да бленувам смело и високо. Но колкото и да си квалифициран да сграбчиш твоя миг, това няма по какъв начин да стане, без да ти бъде даден късмет за изява ", споделя Бакалова.

Тя изрича специфични благодарности на Юлиан Костов, на Саша Барън Коен, на НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров ", Бургаския трагичен спектакъл "Адриана Будевска ", първите й учители Симеон Димитров, Даниела Георгиева и Мая Славчева и сътрудниците си от НАТФИЗ. "Благодаря на майка ми за силата, която ми е вдъхвала, вярвайки абсолютно в фантазиите ми, даже когато и аз не имах вяра ", споделя още Мария Бакалова.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР