Марица записа трета поредна загуба в първенството на Втора лига,

...
Марица записа трета поредна загуба в първенството на Втора лига,
Коментари Харесай

Марица с трета поредна загуба, падна и от Марек на Бончук ВИ...

Марица записа трета поредна загуба в шампионата на Втора лига, откакто падна с 0:1 при гостуването си на Марек. Преди това кършиякалии инкасираха провали от Спартак Варна (3:5) и ЦСКА 1948-2 (1:3).

Попадение на Димитър Панталеев направи разликата в мача, откакто се разписа в 42-ата минута. Двата тима си размениха и по една греда. Симеон Вешев нацели страничния дирек на домакините в 51-ата минута, а шут на Даниел Васев също се отклони от напречната греда в 88-ата минута.

След 20 минути игра Мариян Тонев бе изведен самичък против вратаря на Марек и бе съборен, само че реферът не отсъди дузпа.

В 42-ата минута Марек съумя да открие резултата. След бърза контраофанзива Евгений Илиев подаде надясно към Александър Близнаков. Той от своя страна центрира по земя към наказателното поле и там Димитър Панталеев засече, с цел да открие за 1:0.

В 51-ата минута Симеон Вешев нахлу в наказателното поле, освободи си място и стреля, само че кълбото се отклони от страничния дирек.

В 58-ата минута в една от атакита на Марица последва безредие в наказателното поле. Топката попадна в краката на Валери Домовчийски, който стреля от вратарското поле, само че Пламен Младенов улови. В идващите минути и двата тима играха на високо движение и търсеха попадение в противниковата врата. В 79-ата минута Маламов опита шанса си от разстояние, само че шутът му се оказа извънредно неакуратен.

В 88-ата минута Даниел Васев насочи прекрасен изстрел от далечна отдалеченост, само че за негово страдание ударът му се отклони от напречната греда и не съумя да удвои резултата за своя отбор. Все отново Марек сграбчи трите точки и зарадва своите почитатели на " Бончук ".

След тази победа дупничани се изкачват до 11-ата позиция с 10 точки, а Марица остава седми с 13 пункта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР