Марица ви очаква на пазара утре с пореден силен брой.

...
Марица ви очаква на пазара утре с пореден силен брой.
Коментари Харесай

Четете в Марица: Кърстовището на Водната палата е бомба съ...

" Марица " ви чака на пазара на следващия ден с следващ мощен брой. Акцентите от него:

 

Грипът коси наред, само че статистиката не го лови

Скрита зараза от грип и други инфекциозни болести завладява Пловдив, въпреки формалната статистика да го отхвърля.  " Всички в близост кихат и кашлят - в офиса, в автобуса, в магазините, а ни изясняват, че грип няма! ", недоумяват читатели на " Марица ". Увеличаването на отсъстващи възпитаници и учители в пловдивските школа и детски градини също е реалност.

Според формалните данни обаче към момента сме надалеч от сериозните стойности. Грипна зараза се афишира, в случай че заболеваемостта доближи 240 на 10 000 души. Според последните данни на РЗИ-Пловдив обаче равнището към този момент е 141 на 10 000 души. 

 

Говори се за кабинет на Демократична България, само че президентът ще даде мандата на Българска социалистическа партия

уверен е политологът Христо Панчугов в изявление за " Марица ". " Въпросът е не дали ГЕРБ биха подкрепили кабинет на Демократична България, а дали Демократична България са подготвени да одобряват такава поддръжка. Президентът евентуално планува предстоящ политически план, който да се гради към изгубените от Българска социалистическа партия гласоподаватели. При политическия конфликт на остаряло против ново Национална движение „Симеон Втори" няма никакво място в този момент ", споделя още Панчугов.

 

Кърстовището на Водната палата - като бомба със закъснител

Пловдив има сериозна потребност от добра пътна инфраструктура. Това жителите на града под тепетата си го знаят, само че от НКЖИ им го подсетиха преди седмица, откакто оповестиха, че не се отхвърлят от концепцията си да издигнат жп линията по бул. „ Копривщица " на естакада.

Да, прелезите по булеварда тормозят водачите. Ала в града има и друга невралгични точки - най-малко що се отнася до все по-засилващия се трафик. Една от тези местоположения е при Водната палата, само че тук разковничето на казуса е другаде.

Защо зоната към моста на панаира основава толкоз главоболия на водачите? И по какъв начин толкоз сменящи се през годините екипи на общинската администрация по този начин и не откриха решение на казуса?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР