Марица (Пловдив) уреди подготвителен лагер по време на предсезонната си

...
Марица (Пловдив) уреди подготвителен лагер по време на предсезонната си
Коментари Харесай

Марица уреди летен лагер и 4 контроли

Марица (Пловдив) уреди предварителен лагер по време на предсезонната си подготовка, оповестиха от футболния клуб.

" Жълто-сините " ще се готвят в село Говедарци от 26 юни до 4 юли.

Както е известно, клубът изпитва финансови усложнения, откакто притежателят Христо Христов разгласи, че бюджетът на тима за новия сезон във Втора лига към момента не е обезпечен. Въпреки това, футболистите на старши треньора Николай Димитров се събраха за първо занятие за новата акция в понеделник, а през днешния ден от Марица оповестиха и програмата на отбора по време на подготовката.

До събота тимът ще тренира двуразово в Пловдив. На 24-и юни " жълто-сините " ще изиграят контролна среща с елитния Арда (Кърджали) на стадиона в Момчилград. От 26-и юни до 4-и юли пловдивският отбор ще организира летен предварителен лагер в село Говедарци. По време на лагера Марица ще премери сили с отбора на Спортист (Своге), а на 4-и юли следва и инспекция против Левски, която ще се състои на стадиона в Правец.

След завръщането на тима в Пловдив е планувана още една контролна среща. На 7-и юли " жълто-сините " ще срещнат съгражданите си от Локомотив (Пловдив), като дуелът ще се играе на стадион " Локомотив " в парк " Лаута ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР