МАРИЦА Пилотно проучване на потребностите на работодателите от работна сила

...
МАРИЦА Пилотно проучване на потребностите на работодателите от работна сила
Коментари Харесай

Търсят кадри по пилотен проект

МАРИЦА

Пилотно изследване на потребностите на работодателите от работна мощ по реда на Закона за поощряване на заетостта организира Агенцията по заетостта в цялата страна. За задачата е създаден електронен формуляр. Той би трябвало да бъде запълнен от работодателите, с цел да бъде получена действителна и съответна информация за обсега, специалностите, компетенциите, знанията и уменията на търсените фрагменти. Проучването ще послужи за установяване на по-нататъшните цели на регионалната политика по поощряване на заетостта. То ще подкрепи още сферите на образованието и образованието, в сходство с целите на Областната тактика за развиване и районните и общински проекти за развитите. Обобщената информация на национално равнище ще бъде употребена при образуване на целите на националните стратегически документи и одобрявания Национален проект за деяние по заетостта.

Всички работодатели, могат да попълнят електронната анкета, оповестена на уеб страницата на Областна администрация Хасково, до на следващия ден в това число. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf_Jy0i_hWV93mRunoBkqy2Fn0AFA5VTXcNy5FzIEjUVyThYw/viewform

В хода на изследването ще се проучват и зародилите компликации и оферти за възстановяване и модернизиране на процеса. До края на март работна група ще заключи резултатите от изследването и ще ги внесе за разискване в Комисията по заетостта към Областния съвет за развиване.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР