Маришка Харгитай разкри, че е била изнасилена от свой приятел,

...
Маришка Харгитай разкри, че е била изнасилена от свой приятел,
Коментари Харесай

Маришка Харгитай призна, че е изнасилена от приятел, когато е била на 30

Маришка Харгитай разкри, че е била изнасилена от собствен другар, когато е била на 30 години.

„ Изобщо не беше полово. Беше владичество и надзор. Превъзходен надзор “ , описа тя за списание People. „ Той беше другар. В този момент той не беше. ”

‘Law & Order: SVU’ star Mariska Hargitay was raped by a friend in her 30s: ‘trauma fractures our mind’
— Fox News (@FoxNews)
Звездата от „ Закон и ред “, която разказва ужаса, който е изпитала, си спомня по какъв начин е опитвала „ всички способи “, които е знаела, с цел да се „ измъкне “, само че не е съумяла да избяга, когато той я е хванал за ръцете и я е държал крепко.

„ Не желаех да ескалира до принуждение. Сега знам, че към този момент беше полово принуждение, само че се опасявах, че той ще стане физически принудител “, написа тя.

Mariska Hargitay Shares Her Experience in Her Own Words: A Rape. A Reckoning. A Renewal (Exclusive)
— People (@people)
„ Минах в режим на заледяване, нормална реакция на контузия, когато няма алтернатива за бягство. Излязох от тялото си. "

59-годишната Харгитей признава, че е омаловажила нападението и се е пробвала да го прогони в съзнанието си, с цел да може да „ преживее “ контузията.

„ Сега уважавам тази част: направих каквото трябваше, с цел да оцелея “ , споделя тя.

Звездата от " Лейк Плесид " построи своята фондация Joyful Heart , с цел да оказва помощ на жертвите на полово принуждение, домашно принуждение и корист с деца, само че в този момент тя споделя, че това ѝ е помогнало да свърши работата, от която се нуждае, с цел да се помири с това, което ѝ се случи.

Mariska Hargitay Opens Up About Being Raped in Her 30s: “I Did What I Had to Do to Survive ”
— The Hollywood Reporter (@THR)
Харгитей даже си спомня, че е споделила на брачна половинка си Питър Херман, с който са били близо 20 години, че това, през което е минала, не е обезчестяване, вярвайки, че нейното прекарване е по-малко обидно.

„ Това е мъчителна част от моята история. Изживяването беше извънредно. Но това не се приближава до това да ме дефинира по същия метод, по който никоя друга обособена част от моята история не ме дефинира “ , приключва тя своето есе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР