Марио Панчев, който уби при престрелка в Ботевград избягалия затворник

...
Марио Панчев, който уби при престрелка в Ботевград избягалия затворник
Коментари Харесай

Семейството, в чийто дом се криел Пелов, се страхува от отмъщение

Марио Панчев, който умъртви при престрелка в Ботевград избягалия пандизчия Владимир Пелов, умря рано тази заран. Междувременно полицията продължава издирването на другия избягал с Пелов пандизчия – Радослав Колев.
След стрелбата, при която беше погубен Пелов, стана ясно къде са се укривали седмици наред бегълците. А точно в дома на дамата на другар от предишното на Пелов.
Бегълците идват в дома на Веселка Петкова десетина дни откакто напущат пандиза през централния вход.
Стоян и неговата другарка отиват в жилището на майка му няколко дни по-късно. И се сблъскват с гостите-бегълци.
„ Тогава се случи това с мен и приятелката ми, отидохме у дома и той ме заплаши. Каза, че в случай че не си мълча, ще ни простреля. И в случай че не е той, ще е някой различен. Не знам по какъв начин вие бихте реагирали в тази обстановка, в случай че заплашват сестра ви и майка ви в случай, че сестра ми е на 13 години”, споделя Стоян Петков.
Над 40 дни Пелов и Колев живеят с Веселка и 13-годишната й щерка в дома им в центъра на Ботевград. На Стоян е поръчано да върви в жилището всяка събота сред 2 и 3 часа на обяд.
„ При всяко излизане за извършване на покупки купувах огромно количество храна и алкохол. Даваха ми много пари за покупки. При всяко излизане ми споделяше, че ме наблюдават непрекъснато. Ако кажа нещо, сестра ми и майка ми ще бъдат застрашени” , споделя още младият мъж.
Стоян има свое пояснение за какво пандизчиите избират дома точно на Веселка, като отхвърля версията майка му да е имала интимна връзка с Пелов: „ Според мен Владимир Пелов е знаел, че ние сме сами, че нямаме никой. Може би някой ни е следил или някой е разпитал”.
През всичкото време момчето се е срещало с майка си и сестра си и отвън жилището. Но никой от тях не е посмял да подаде сигнал в полицията.
Стоян маскира лицето си. Признава, че се опасява от възмездие, от вторник два пъти са разбивали колата му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР