Марин льо Пен, чиято крайнодясна партия е отслабена и разцепена

...
Марин льо Пен, чиято крайнодясна партия е отслабена и разцепена
Коментари Харесай

Марин льо Пен с амбиции за партията си, критикува макронизма

Марин льо Пен, чиято крайнодясна партия е отслабена и раздвоен а след провалянето си във френските президентски избори , съобщи през вчерашния ден, че е решена да трансформира Националния фронт в действие, която ще реализира " смяна " в страната в противоборство с президента Еманюел Макрон, съобщи Франс прес.

Повдигнаха обвинявания на Льо Пен за корист с доверие

" Връщам се с огромна решителност и чувство, че съм длъжна да работя - не за себе си, а за вас, не и сама, само че с вас ", съобщи Льо Пен пред към 500 души в североизточното село Брашай.

Коя е Марин льо Пен?

" Нашето политическо семейство ед инствено е способно да въплъти същинската смяна ", увери ръководителката на Националния фронт, победена от Макрон във втория тур от президентските избори.

В блян да сплоти своя лагер, раздиран от вътрешни битки, тя оприличи своята антиимигрантска партия на фундамент , който ще обезпечи политическа и идеологическа непоклатимост във Франция " и върху който на следващия ден ще бъде построена огромната смяна ".

Изборите във Франция: Марин Льо Пен влиза във френския парламент

На общите избори през юни Националният фронт завоюва 8 места от общо 577 във френския парламент.

Радикалната левица на Жан-Люк Меланшо н получи 17 кресла и се показва за най-голямата " антисистемна " мощ в страната. Марин льо Пен гневно нападна " крайната левица , в която са взели превъзходство ислямо-троцкистите ", черпещи съгласно нея ентусиазъм " от най-лошите диктатури - през вчерашния ден от Куба, през днешния ден от Венецуела ".

Макрон: Европа рискува да стане подвластна на Китай и Съединени американски щати

Разкритикува и " макронизма ", за който по думите й " п арите са едничка полезност и последна цел ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР