Марин Кондов от ОДМВР-Добрич е пътният полицай на годината. След

...
Марин Кондов от ОДМВР-Добрич е пътният полицай на годината. След
Коментари Харесай

Марин Кондов от ОДМВР-Добрич е пътният полицай на годината СНИМКИ

Марин Кондов от ОДМВР-Добрич е пътният служител на реда на годината. След него в самостоятелната конкуренция се подредиха Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Иван Иванов от ОДМВР-Ловеч.

В отборното класиране първи са чиновниците от ОДМВР-Добрич, след тях са представителите на ОДМВР-Шумен, а на трето място е тимът на ОДМВР-Перник.

Конкурсът се организира за 27-и път.

В него мериха сили 64 състезатели от 29 тима от всички регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, като дирекцията хазаин се показа с два тима. Сред участниците имаше и 6 дами. Те не образуват тим, само че измежду тях най-добре се показа и бе отличена Деница Господинова от ОДМВР-Русе.

След нея в самостоятелното класиране при дамите се подредиха Победа Карарадева от ОДМВР-Сливен и Невена Копанкова-Бечева от ОДМВР-Русе.

Наградите на спечелилите бяха връчени нощес на гала в Плевен. На нея участваха зам.-ректорът на АМВР комисар доцент доктор Добромир Доков, шефът на ОДМВР-Плевен старши комисар Красимир Начев, зам.-председателят на Държавната организация "Безопасност на придвижването по пътищата " Анжелина Тотева, изпълнителният шеф на ИААА инж. Бойко Рановски, зам.-генералният шеф на БЧК доктор Надежда Тодоровска и Светослав Кръстев от СБА.

















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР