Марин Киров е кандидатът за кмет на община Царево и

...
Марин Киров е кандидатът за кмет на община Царево и
Коментари Харесай

ХИТ! Другарче на Ода Жон и Георги Първанов е кандидатът на ГЕРБ за Царево

Марин Киров е претендентът за кмет на община Царево и лидер на листата с общински съветници на Политическа партия ГЕРБ. Младият правист е досегашен заместник-кмет на общината с безпределно забавна биография.

Наричан " юпито на АБВ ", до 2017 година Киров беше зам.-председател на лявата опция, само че изненадващо напусна поста си и се прибра в родния град. Той заряза и обещаващата си адвокатска кариера. Според осведомени повода да се откаже от партията на Георги Първанов е интимна - желал да бъде покрай половинката си - брюнетката Петя, някогашна адреналинка от " Господари на ефира ".



Петя подвига адреналина на Марин

В живота на Марин има още една много известна дама. Станалата известна поради пиршеството в Националната художествена изложба с голи русалки, покрити с телешки колбас, художничка Ода Жон е остаряла приятелка на Киров.

Ода, която в действителност се назовава Михаела, и юристът се познават от дълго време, а за топлите им връзки свидетелстват изявленията на Марин Киров, в които той я пази от нападките на Вежди Рашидов във връзка нейната галерия и банкетът в НХГ.

Юристът показва чудесно другарство на душата на Ода Жон, а тя явно не се тормози от топлите връзки с по-младия от нея мъж.

Наричайте ме Ода Жон
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР