Марихуана и кокаин за 1,751 млн. лева откриха митническите служители

...
Марихуана и кокаин за 1,751 млн. лева откриха митническите служители
Коментари Харесай

Хванаха жена с наркотици за 1,75 млн. лв. на „Капитан Андреево”

Марихуана и кокаин за 1,751 млн. лв. откриха митническите чиновници на Граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) " Капитан Андреево " в тайник на микробус, излизащ от страната, оповестиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград. По случая е упрекната българска гражданка на 47 година, която е управлявала транспортното средство, оповестиха от прокуратурата.

На 10 февруари на пункта на трасе " Изходящи леки коли и рейсове " идва микробус с българска регистрация. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция. В хода на контролните дейности митническите чиновници откриват зад задните седалки особено построен тайник с електрически механизъм на отключване. От укритието са извадени 72 пакета, съдържащи суха зелена тревиста маса и три пакета с бяло прахообразно вещество.

Полевите наркотестове са посочили реакция надлежно на марихуана и кокаин. Общото бруто тегло на марихуаната е 47,920 кг. на стойност 1 150 080 лв., а на кокаина - 3,340 кг на стойност 601 200 лв..

Обвиняемата е арестувана за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжната прокуратура на Хасково да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по отношение на нея.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР