Мариела Нордел наскоро е имала сблъсък с коронавируса и вярна

...
Мариела Нордел наскоро е имала сблъсък с коронавируса и вярна
Коментари Харесай

Участничка от Masterchef прикова вниманието като разказа как е преминала през коронавируса

 Мариела Нордел неотдавна е имала конфликт с ковид и вярна на стила си да не икономисва нито една детайлност от това, през което е минала, изключително пък във време разделно като настоящето, споделя много любопитни обстоятелства, които сигурно ще приковават занапред вниманието в обществените мрежи. 

Известната кулинарка разказа детайлно всичко, което й се е случило в здравословен проект и даде доста скъпи препоръки, които с удивление пита за какво не чува от дребните екрани и в новинарските излъчвания.

" Обобщавам обстановката с ковида:

5 ден след първите признаци температурата изцяло изчезна. Кашлицата - също. Не съм изгубила подушване, въпреки че виждам разлика - не е по този начин остро, както преди. Не съм изгубила и чувство за усет, само че ми е безвкусно, нямам вкус.

Сега, въпросите:

1. И двамата с приятеля ми сме имунизирани - той с Пфайзер 2 бр. от май 2021, аз с Янсен от септември. Как по този начин се разболяхме?

2. Ремантадин-ът и на двамата ни оказа помощ да се оправим бързо и относително без провали с совида. Защо никой на никое място не загатва нищо за това лекарство, което е и на ниска цена - 12 лева?

3. При състояние, че приятелят ми е дал през днешния ден 3 позитивни проби, по какъв начин е бил позволен през вчерашния ден да си хване самолета за Гърция, че и там е сменил 2 вътрешни? Какъв е смисълът от зелените документи тогава??? Защото аз не откривам здравна, а и всякаква друга логичност... ", гласи поста на Нордел.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР