Мариела Нордел днес може да не изглежда толкова привлекателна, но

...
Мариела Нордел днес може да не изглежда толкова привлекателна, но
Коментари Харесай

Мафията в Куба екзекутирали голямата любов на Мариела Нордел

Мариела Нордел през днешния ден може да не наподобява толкоз привлекателна, само че на млади години е била гадже, та дрънка. Кулинарката завладяла красавец от Мексико, само че по нещастно стичане на събитията патрони ги разделили вечно.

С Хорхе Фигаро се срещнали в Куба през 1993 година "Той е може би единственият, който не съм ревнувала. Знаех, че повече от мен няма по какъв начин да откри. Както и аз - повече от него. Връзката ни беше кармична. Срещнах го в Куба, в хотел "Ривиера ", на чието разкриване е пял Франк Синатра. Седях на бара и го виждам против мен - мъж с черна коса, бяла кожа, очи като въглени. Бяла риза, блейзер, дънки и ролекс! Точка! Като го видях, и ми стана неприятно. Поръчах на бармана да му сервира двойно от това, което пие, черен етикет. Барът беше като полумесец, седяхме от двата му края ", дипли истории за любовните си похождения Нордел.

Мексиканецът отишъл до нея да се срещнат. Тогава тя била на на 25, а той на 36-37 години. Още същата вечер излезли на вечеря, а след края й правили див секс.

"Побърках го! И най-после си легнахме на "Малекон " - крайбрежния бул., и дочакахме изгрева. Беше разграничен с жена си. Каза: "Оправяш си нещата и идваш! ". След две седмици ми прати факс, че е купил апартамент в центъра на Мексико - третия етаж над българското посолство, с цел да се усещам добре. Човекът си ме е обичал. Аз бях пикла на 25 години. Гледах по какъв начин някакви супер мацки, актриси от Щатите, му се лепят. Правех се на доста сигурна и му изневерявах като луда. Накрая ме хвана и се разделихме. Ревахме и двамата, до момента в който ме караше към летището. Към две години не се бяхме чували, а след време опитахме ново начало, то малко по-късно го убиха ", твърди Нордел.

Хорхе се оказал съучастник на Карлос Слим, най-богатия човек в света и евентуално около него се забъркал в неприятности.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР