Мариана Векилска останала без покрив над главата заради системните изневери,

...
Мариана Векилска останала без покрив над главата заради системните изневери,
Коментари Харесай

Мъжът на Мариана Векилска я изгони

Мариана Векилска останала без покрив над главата поради систематичните изневери, с които огорчила брачна половинка си Симо и извънбрачната си спекулация с артиста Калин Врачански.

Близки до нея описват, че тя била бездомна и живеела ту в жилището на татко си, ту при сестра си, тъй като някогашният ѝ я изгонил от общата им къща, написа Ретро.

Домът, в който дружно отглеждаха сина си, в действителност по документи бил благосъстоятелност на родителите му. Те живеели на единия етаж, а другия отстъпили на Мариана и Симо, когато двамата сключили брак.

Докато бяха щастливи дружно, водещата обичаше да се фука с лукса, в който се е потопила, и непрестанно канеше фотографи да снимат обзавеждането, с което доста се гордеела. На изпроводяк обаче останала единствено с персоналните си движимости и куфарите с облекла.

„ Започнахме нещо, което тя не довърши до край “, беше единственият коментар на Симо по отношение на разлъката им. Макар че се заприказва за връзката ѝ с Врачански едвам преди месеци, Колев споделя, че са се разделили преди повече от две години, а връзките им били влошени от още по-дълго време.

В новата си книга радиоводещият визира тематиката за изневярата: „ За мен изневярата си остава изсулване и боязън от следствията на това да избереш едно и да скъсаш с друго. Никой не те съди. Но вместо да обясняваш какъв брой си съвременна и по какъв начин не плащаш налог публично мнение, по-добре намерили сили в себе си да кажеш на индивида до теб – „ Пич, не мога повече “, като евентуално е визирал съответен случай с Мариана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР