Мариана Векилска не пропусна да натрие носа на бившия си-

...
Мариана Векилска не пропусна да натрие носа на бившия си-
Коментари Харесай

Мариана Векилска за бившия си: Да се изкарваш жертва е недостойно - slava.bg

Мариана Векилска не пропусна да натрие носа на някогашния си- Симеон Колев, че е трансферирал виновността за раздялата им напълно върху нея и в последните три години не спирал да я черни пред познати и непознати.

"Когато двама души се разделят, постоянно има болежка и за двамата, само че считам, че да се изкарваш жертва е неприлично, по тази причина в никакъв случай не съм го правила. Партньорство сред мъж и жена се гради на тривиални неща- обич, доверие, шерване. Проблеми постоянно има и последователно заниманията отиват на назад във времето, само че тогава би трябвало да си ги сътворяваме и да ги изживеем дружно ", разяснява тв водещата визирайки бащата на сина си.

Тя още веднъж не назова съответната причина за краха на техния дълготраен брак, въпреки в светските среди да се шушука, че виновността е на Векилска и става дума за нейна невярност, написа „ Ретро “.

Журналистът от БГ радио общински консултант от ГЕРБ Симо Колев бе много по-огорчен от постъпката на Мариана и призна, че е минал извънредно тежко през тъгата, която го е налегнала след раздялата. Симо показа, че е получавал под паника офанзиви, налагало се даже да търси незабавна помощ, а в следствие почнал да върви на психолог, с цел да се измъкне от лапите на депресията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР