Мариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да напуснат

...
Мариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да напуснат
Коментари Харесай

Мариана Попова и Веселин Плачков – бездомни

Мариана Попова и Веселин Плачков са били принудени да изоставен дома си дни преди влизането на артиста във ВИП Брадър.

Двамата обитаваха голяма къща с луксозен двор в казанлъшкото село Тъжа, която им бе безплатно подарена от дългогодишния покровител на Плачков – локалния необут на розовото масло Стоян Христов.

Последният даже финансира персонално от джоба си кино лентата Роза Дамасцена, в който Веско изигра основната роля, написа Ретро.

Баровецът се разгневил от решението Весо да влезе в сеирджийското риалити и безусловно го натирил, дружно с бременната тогава в деветия месец Мариана и двете им дъщери от предходни връзки.

Сега ситуацията било още по-сложно, тъй като през предходната седмица изпълнителката роди общата им дъщеря Екатерина. Скандалът сред предприемача и артиста бил нечовечен и думите, които двамата мъже си разменили, минали надалеч оттатък границите на благоприличието.

Заради присъединяване си във „ ВИП Брадър “ Плачков се оказал без къща, без кола и без заплата, която му била обещавана от неговия спонсор, при изискване да стопанисва етнографския му комплекс край Казанлък и му прави реклама в светските среди.

Първият огромен подарък, който Весо получил от предприемача, бил чисто нов джип на марката КИА, с който също се наложило да се раздели. Мариана и Плачков желали щерките им да стартират учебно заведение в Казанлък, само че поради създалата се обстановка, се наложило незабавно да ги върнат в старите и учебни заведения.

Певицата роди в софийска болница и към този момент живеела в моминския си апартамент, който е изключително стеснен и сигурно няма да може да побере и петимата. Плачков пък напусна нощес шоуто поради клаустрофобията си, заради което е подозрително, че ще вземе обещания за присъединяване си хонорар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР