Мариана Попова е готова да слезе от сцената и да

...
Мариана Попова е готова да слезе от сцената и да
Коментари Харесай

Мариана Попова спира да пее! Вижте кой я принуди! Само тук:

Мариана Попова е подготвена да слезе от сцената и да заживее като елементарна жена.

Тя счита да се ожени за Веселин Плачков, с който има връзка от половин година. Двамата към този момент са в общ апартамент и кроят бъдещето си

„Изведнъж аз започнах да пребивавам. Да се усещам жива, щастлива и обичана. И това към този момент ми е толкоз задоволително, че съм подготвена да направя жертви, с цел да не го изгубя. Ако усетя, че музиката пречи на щастието ми, някой ден може и да спра да пея“, съобщи смело  изпълнителката на „Аз съм любов“ и на няколко дуета с Орлин Горанов.

Мариана се срещнала с артиста преди цели две години, когато била поканена да пее на откриването на пешеходна пътека край язовир „Кърджали“, а той пък бил водещ на културната стратегия. В началото били другари, само че очевидно още тогава нещо трепнало сред тях, тъй като скоро след запознанството им, тя натирила обичания си и постоянно пийнал Ханес и влезнала в партията на свободните дами. Плачков пък бил разведен и нямал нищо срещу да бъде съблазнен от съдбовната дама.

Двамата имаха планове да се оженят във ВИП Брадър, само че хонорарът им се видя дребен с цел да жертват два месеца от времето си и да се излагат пред екрана.

Според сътрудници на Мариана, тя може да спре краткотрайно да пее, в случай че реши да роди дете на Плачков. Но защото и двамата имат деца от предходните си връзки, надали ще стигнат до главоболието, наречено ново бебе.

А Попова няма да се откаже от сцената, тъй като е доста амбициозна. Най-много да си даде отмора и отново да грабне микрофона, разясняват от обкръжението й.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР