Мъри призна, че все още изпитва болка в бедрото преди

...
Мъри призна, че все още изпитва болка в бедрото преди
Коментари Харесай

Мъри призна, че все още изпитва болка в бедрото преди Бризбейн

Мъри призна, че към момента изпитва болежка в бедрото преди Бризбейн
Анди Мъри има вяра, че прогресира с цялостното си възобновяване след контузията на бедрото, само че призна, че към момента изпитва болежка преди идното му присъединяване в Бризбейн. Миналата година британецът се отхвърли от присъединяване в конкуренцията, което означи и началото на разочароващи шест месеца за шотландския тенисист, който в последна сметка се оперира през септември след малко завръщане на корта през лятото. Проблемите с бедрото тормозят Мъри от 2017 насам, само че 31-годишният играч е подготвен да положително показване в Бризбейн преди старта на първия шампионат от Големия шлем на Аустрелиън Оупън.

,,Все още изпитвам болежка в бедрото, само че се нуждая от процедура и ще видя по какъв начин се усещам след следващи три, четири или петсетови мачове “, показа той.,,Миналата година, когато пристигнах тук бе мъчно, изпитвах дискомфорт. Сега несъмнено се усещам една концепция по-добре спрямо предишния сезон. Обичам да играя тук “, разкри още британецът. Двукратният първенец на Уимбълдън ще бъде непоставен в австралийския град, като актуалната му позиция в международната класация е под номер 256. Мъри ще бъде в главната скица на шампионата, който стартира в понеделник, и ще бъде под номер 2.

Въпреки това, неналичието на поставеност измежду тенисистите може да го изправи против Рафаел Надал, Алек де Минор или Ник Кирьос в първите кръгове на съревнованието. Мъри разгласява фотография в Инстаграм дружно с настоящата шампионка на Ю Ес Оупън при дамите Наоми Осака след 30-минутна подготвителна сесия на Queensland Tennis Centre. Запитан какво се надява да реализира в Мелбърн, Мъри отговори просто:,,Искам да играя в шампионатите без болежка в бедрото и да се усещам кадърен да се съпернича с останалите “. Надпреварата в Бризбейн ще се организира сред 31 декември и 6 януари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР