Марго Роби привлича винаги вниманието, при това не само с

...
Марго Роби привлича винаги вниманието, при това не само с
Коментари Харесай

Марго Роби и появата ѝ на червения килим за премиерата на трилъра Saltburn

Марго Роби притегля постоянно вниманието, освен това освен с хубостта и гения си, само че и с безупречния си жанр. Преди два дни 33-годишната актриса участва на премиерата на кино лентата Saltburn в Лос Анджелис и още веднъж изглеждаше зашеметяващо - въпреки и да бе захвърлила сладникавите облекла в Барби жанр, с които свикнахме да я виждаме напоследък.

Този път Марго бе заложила на стилно кафяво облекло, включващо транспарантен корсет с надълбоко изрязано деколте и кадифена разкроена пола. Но и даже и с леко строгия отбор, факт е, че австралийската актриса отново е неустоимо секси.

Марго Роби, която работи със стилиста Андрю Мукамал върху привличащата вниманието си визия, бе подбрала семпли аксесоари - обувки Manolo Blahnik и единствено няколко златисти бижута.

Звездата от " Барби " бе съпроводена от брачна половинка си Том Акърли, който изглеждаше грациозен в кафяво сако върху черна тениска и панталон.

Към двойката се причисли и режисьорката на Saltburn Емералд Фенел, както и актрисата Кери Мълиган, написа People.

Роби е копродуцент на трагичния трилър дружно с Джоузи Макнамара. Двете са близки приятелки и преди време даже направиха своя марка джин Papa Salt, дружно с Акърли и други близки другари.

" Приятелството постоянно е преди всичко ", сподели Роби на пред Marie Claire Australia през октомври при съосноваването на марката. " Бизнесът е просто благополучен непряк артикул от това. И в случай че в миналото спре да е занимателно - стопираме. "

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР