Маргарита Михнева е попаднала в психиатрия с тежък срив, а

...
Маргарита Михнева е попаднала в психиатрия с тежък срив, а
Коментари Харесай

Михнева в психиатрия, оплакваше се от съседски тормоз

Маргарита Михнева е попаднала в психиатрия с тежък срив, а най-вероятната причина е описаната от нас след последната ни среща с нея през есента драма с нови съседи. Те били от ромски генезис, както разказваше и тормозели цялата тузарска кооперация на най-скъпата ни улица Оборище в сърцето на София. Макар и соц, блокчето, където се обитава единият от прескъпите жилища на тв звездата, събира чудна компания от звезди: нея, примабалерина, потомците на публицист - класик и така нататък Всичките хора в пенсионна възраст се видели в знамение, откакто по неведоми пътища ромската фамилия се сдобила с жилището във ВИП зданието. Новите съседи безусловно пощурили бележитите си комшии. Михнева подозираше, че договорката с парцела не е чиста, правеше следствие дали няма общо с имотната мафия.

Тя беше много осведомена с историята на всеки от жилищата и съкооператорите. И то освен в този блок, само че и в другата ВИП постройка, където има апартамент - на пл. Народно заседание, в профил на Коня и диагонално на Народното събрание. Първото от жилищата тя закупи по време на връзката си с австрийски милионер, а второто - с царския юрист и стихотворец Асен Ошанов.

Напомняме, че преди 20 години Михнева претърпя различен медицински проблем - в изявление пред нас тя за първи път призна, че е имала рак и дължи спасяването на живота си на известния италиански професор Веронези, с който пък я свързала известната ни баскетболистка и нейна другарка Цеца Божурина, от дълги години живееща в Италия.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР