Марая Кери винаги е успявала да привлече вниманието към себе

...
Марая Кери винаги е успявала да привлече вниманието към себе
Коментари Харесай

Когато Марая Кери се появи със секси гаджето си

Марая Кери постоянно е успявала да притегли вниманието към себе си. Точно това направи и преди няколко дни, до момента в който се разхождаше из улиците на Ню Йорк и то облечена по допустимо най-секси метода - както единствено тя си знае.
 Марая Кери на 52/53
Марая Кери на 52 или Марая Кери на 53 - това е въпросът

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Певицата участва на прожекция на Bros в компанията на по-младото си гадже Браян Танака в Ню Йорк. 53-годишната Марая избра да облече черна мини рокля с пайети, които съчета с яке с пайети в цветовете на флага на ЛГБТ общността и обувки на доста висок ток.

Не може да се отхвърли, че Марая изглеждаше зашеметяващо и несъмнено беше доста удовлетворена и щастлива. По всичко проличава, че няма нищо срещу новината, че някогашният й брачен партньор Ник Кенън още веднъж ще става татко и то за девети път. До момента Ник има осем деца от пет разнообразни дами.

Ник има две деца с Марая - близнаците Марокан и Монро. Той също по този начин се радва на две деца, плод на любовта им с Британи Бел. Има близнаци и от модела Аби Де Ла Роса. Те са родени на 14 юни 2021 година По-късно същия месец се ражда седмото му дете от модела Алиса Скот. За страдание обаче синът му Дзен умря от рак на мозъка на пет месеца. През януари 2022 година Кенън разгласи, че чака момче от модела Брийна Тиеси. Наскоро стана ясно, че Ник чака деветото си дете, което би трябвало да се роди през октомври, само че този път от Аби Де Ла Роса.

Въпреки многочислените връзки и деца на Ник Кенън, той и Марая бяха доста влюбени. Ожениха през 2008 година и се разведоха публично през 2016 година след осем години брак. Въпреки че двойката към този момент не е дружно, те са в доста положителни връзки и са страхотни родители на двете си деца.
 Марая Кери, Брайън Танака, децата й и по какъв начин всички изкарват Коледа в Аспен
Коледните занимания на Марая Кери

Певицата сигурно знае по какъв начин да чества

Що се отнася до Марая Кери и Брайън Танака, 52-годишната изпълнителка и 38-годишният хореограф са дружно от 2016 година, като заобикалят да се появяват дружно на обществени места. От пет години обаче са все по този начин влюбени и неразделни.

През 2020 година Танака съобщи, че връзките му с певицата са " най-великото нещо в живота му ", напомнят от Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР