Маратон от депутатстване и пеене чака Ицо Хазарта. Днес рапърът

...
Маратон от депутатстване и пеене чака Ицо Хазарта. Днес рапърът
Коментари Харесай

Ицо Хазарта се заклева за депутат, после пее на концерт! Рапърът с поредица от участия

Маратон от депутатстване и пеене чака Ицо Хазарта . Днес рапърът ще се закълне като народен представител в 47-ото Народно заседание, а по-късно денем би трябвало да пътува до Велико Търново, тъй като вечерта има присъединяване в локална дискотека. Историята не помни депутат да е имал изява в нощно заведение, и то единствено няколко часа откакто е станал от парламентарното кресло.

Ицо Хазарта беше лидер на листата на „ Продължаваме промяната “ в един от столичните изборни региони и c лекост влезе в Народното събрание. Интересът към концерта му във Велико Търново, който се чака да стартира след среднощ, е голям и мнозина желаят да видят рапъра народен представител онлайн, написа „ България Днес “.

В обществените мрежи се появиха и мнения на другия полюс, като Хазарта беше упрекнат, че не му подхожда да реди рими, откакто към този момент е положил клетва като депутат. Певецът очевидно демонстрира, че не мисли да приключва певческата си кариера, тъй като на следващия ден вечер има още едно присъединяване. Хазарта ще хване микрофона в столичен клуб, а на сцената компания ще му прави колежката му Белослава.

„ Получих едно телефонно позвъняване. Беше от Кирил Петков, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми описа кой е, какво е правил до момента и какво има намерение да направи отсега нататък. Бях сюрпризиран. Изненадан както от метода, по който този човек разсъждава, по този начин и от обстоятелството, че за първи път виждам сходна персона в българския политически живот “, изясни Хазарта за какво е тръгнал по политическия път.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР