Маратон на четенето започва от 13 април в Карлово. Това

...
Маратон на четенето започва от 13 април в Карлово. Това
Коментари Харесай

Маратон на четенето започва от 13 април в Карлово

Маратон на четенето стартира от 13 април в Карлово. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Пловдив Мирослав Колев, шеф на Общинска библиотека „ Д-р Иван Богоров “. „ Тази самодейност е обичайната за библиотеката и е взаимна с Народно читалище „ Васил Левски-1861г.”, изясни Мирослав Колев. По думите му събитията ще стартират на 13 април със среща-разговор с писателя Тихомир Иванов, който ще показа книгата " Камино: Пътят на завръщането ". На 17 април ще гостува журналистът Георги Тошев.
" Той ще показа книгата „ Романът на моя живот “ с документалния филм „ Монолог “, отдадени на 75-тата годишнина на огромния артист Стефан Данаилов ", уточни Мирослав Колев. Той разяснява, че „ Маратон на четенето “ ще продължи на 18 април със среща-разговор с писателя Михаил Гунчев, който ще показа книгата " Опитомяване на свободата ".
" За Михаил Гунчев мога да кажа, че е локален създател, който живее в Карлово и, Сопот. Той е един доста добър другар на библиотеката и ще показа своята нова книга ", описа Мирослав Колев. На 23 април ще се организира срещата-разговор с доцент доктор Пламен Славов, който е учител в Пловдивския университет. Той ще показа книгата „ Историческа традиция и модерни реалии на православното подвижничество и поклонничество от Русия в Света Гора “.
" Вече има много читатели, които съумяха да се срещнат с книгата и ще изкажат своето мнение за нея “, сподели Мирослав Колев. Краят на „ Маратон на четенето “ ще се сложи на 24 април, когато ще се организира среща-разговор с музикологът доктор Магдалена Манолова. Тогава ще бъде показан документалния филм „ Молитвата на Борис Христов “. Събитията ще се организират в Камерната зала на читалището в Карлово с начален час 18.00 часа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР