Мара Отварачката смело гази закона с шофиране със затъмнени предни

...
Мара Отварачката смело гази закона с шофиране със затъмнени предни
Коментари Харесай

Мара Отварачката се изживява като мутреса, юрка джип със затъмнени стъкла

Мара Отварачката самоуверено гази закона с шофиране със затъмнени предни и задни стъкла, видя кореспондент „ Уикенд “, който засече дребното миньонче из софийските пътища. Чалга дивата гордо шпори джип Ауди RS Q8, който е напълно с тъмни прозорци. Тя нарушава член 105 от Закона за придвижване по пътищата, където се споделя следното: „ Забранява се ограничение на видимостта през челното стъкло и през предните странични стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на лидера към пътя, както и понижаване на прозрачността им ”.
 

Според Спогодбата за приемане на идентични механически наставления на транспортните средства фабрично затъмнените стъкла би трябвало да имат 75% светлопропускливост на предно и задно стъкло и 70% на странични стъкла. Това е посочено и в Правило № 43/1988г. на Организация на обединените нации. Във втората алинея на член 105 от ЗДвП възбраната е условна - ограничението на видимостта и понижаване на прозрачността на стъклата на задните порти е позволена. Затъмняването би трябвало да е до несъмнено процентно наличие, а не изцяло.

„ Полицаи на око преценят пропускливостта. В случай, че пътни служители на реда ви спрат поради затъмнено с фолио предно панорамно или предни странични стъкла те могат да ви напишат фиш за 20 лева, само че могат и да решат да спрат автомобила от придвижване, като приложат Принудителна административна мярка (ПАМ) по член 171, ал.2. Тогава в период от 3 дни би трябвало да се явите в КАТ за премерване на пропускливостта на прозорците “, обявиха експерти пред „ Уикенд ”.



Незаконното затъмняване на стъкла като на Мария е жестоко нарушаване и колата й би трябвало да бъде спряна от придвижване, само че най-вероятно заралийката минава пред служителите на реда с някой подпис или бакшиш от 20 до 50 лв. за почерпка.

Наскоро брюнетката се похвали и със „ златните “ си номера .  Мъжът на Отварачката – Мирослав Соколов, по прякор Миро Дзвера, е броил 15 бона за регистрационни табели с идентични номера, които се получават след авансово подадено заявление в съответната работа и възнаграждение на такса от 7500 лева С придобивката се похвали самата изпълнителка на ретро шлагера „ Спомен “. В профила си в инстаграм певицата показа фотография на фамилния автопарк. Регистрационните табели и на двете коли са безусловно идентични и са комбиниране от буквата М и цифрата 2, което е обвързвано с имената на двойката – Мария и Миро и обичаното им число.

Миро Дзвера кара „ Ферари “, което също е с напълно затъмнени стъкла, видя „ Уикенд “. Явно лихварят обича всичките му коли да са над закона и с тъмни прозорци. Както вестникът ни писа, фолк дивата и мъжът й карат оборотни коли, които се продават в автокъщата на Мирослав. „ Бентли “-то, което сякаш беше подарък за 40-годишнината на миньончето, беше оповестено за обмен и към този момент е с нов притежател, а сега семейство Отварачкови се придвижват с мощен джип „ Ауди “ и спортно „ Ферари “.

Семейството още веднъж изживява рецесия в брака си

Мария и Мирослав още веднъж са се изпокарали. Младото семейство, което скоро ще чества 1 година брак, към този момент 4-5 пъти се събира и разделя. Последователите на Мария схващат за фамилните й проблеми по профила й в инстаграм, където Отварачката трие всички фотоси с Дзвера и маха иконката с пръстен, която демонстрира, че е заета жена.

В понеделник вечерта певицата от „ Пайнер ” още веднъж направи коронния си номер и отстрани фотосите с обичания си мъж. Най-вероятно тези дни още веднъж ще се появят общите им фотоси, само че едвам откакто Миро се извини и затрупа фолк дивата с нови дарове. Дотогава Мария го раздава свободна жена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР