Мара Отварачката слиза от сцената. Фолк певицата се включи в

...
Мара Отварачката слиза от сцената. Фолк певицата се включи в
Коментари Харесай

Мара Отварачката спира с пеенето! Сбогува се с феновете си през сълзи

 Мара Отварачката слиза от сцената. Фолк певицата се включи в Инстаграм, където призна, че поставя завършек на 20-годишната си кариера. Заралийката повече няма да пее, само че ще напише книга за живота си.

" Причината, заради която довечера потърсих вашето внимание, е, че от известно време мисля, че аз и сцената си дадохме най-хубавото. Аз съм на 38 и връзката ми с вас заема по-голямата част от живота ми. В една от най-хубавите си години - и като песни, и като прекарвания, взех комплицираното решение да се разделя като цяло с музикалната сцена. Към този миг чувствам нещата по този метод. За тези 20 години съумях да ви дам своя най-много. Заедно постигнахме доста, дружно, тъй като вие сте моята мотивация. Ако кажа, че дължа всичко на себе си, ще излъжа. Това не е по никакъв начин елементарно за мен. С помощта на доста мои другари и сътрудници, с които ще работим дружно, ще сложа едно ново начало в живота си, изпълнено с нови провокации ", съобщи Мария през сълзи, представена от Лупа.бг.

Звездата посочи, че се разделя с " Пайнер " с най-хубави усеща и решението й да се отдръпна не е предизвикано от спор. Тя дефинира Мария и Митко Димитрови като свое второ семейство и изрази благодарността си към тях, казвайки, че те са я основали като актьор. Певицата ще направи личен канал в YouTube. Фолк дивата има намерение и да напише книга за живота си, тъй като има вяра, че той е изпълнен с задоволително забавни и вълнуващи прекарвания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР