Мара Отварачката прости на Миро и пред Темида. Прокуратурата вече

...
Мара Отварачката прости на Миро и пред Темида. Прокуратурата вече
Коментари Харесай

Сагата с побоя между Мария и Миро приключи

Мара Отварачката елементарни на Миро и пред Темида. Прокуратурата към този момент не го проверява за побоя над миньончето и за опасността за ликвидиране. Това стана ясно от източници в Софийската районна прокуратура.

Фолкаджийката особено е отишла и е споделила на наблюдаващия прокурор да смъкна и двете обвинявания против брачен партньор номер 3, тъй като те по този начин си говорили и постоянно се пошляпвали, даже и мощно. От Софийския областен съд потвърдиха публично пред " България Днес ", че следствието е прекъснато дефинитивно. Темида е върнала двете хилядарки на Миро, които даде за гаранцията си, и сега предприемачът е изцяло свободен човек.

" Ние по този начин си приказваме! " Ще те убия, ще те утрепам! " - по този начин си поддържаме връзка. Прощавам му за това, че ме удари, желая да свалите обвиняванията! Не се опасявам за живота си! Това е нашият метод на другарство, по-груб. Както на думи, по този начин и физически. "

С тези думи Мара Отварачката сащисва прокурора и го оставя без избор и държавният обвинител смъква обвиняванията за опасност за ликвидиране още в същия ден. Другото обвинявания, което имаше против Мирослав Соколов, е за нанасяне на лека телесна щета. То също е прекъснато в същия ден. От Софийската районна прокуратура споделят на Мара Отварачката, че може да съди половинката си за телесната щета, само че фолкаджийката отвръща, че няма защо. Просто двамата изразявали любовта си по подобен метод и певицата съжалява, че е подала тъжба.

Цялата сага стартира на 21 март тази година. При следващ скандал в жилището на Мара и Миро в столицата нещата излизат отвън надзор. Мирослав крещи на Мария, че ще я утрепе, ще я убие. Поводът за гнева на богаташа е ревнивост. В яростта си зашлевява няколко мощни шамара на миньончето, след което излиза от фамилното огнище.

Тогава Мария вика ченгетата. Когато униформените идват в жилището, виждат, че певицата има пострадвания по лицето. Пред служителите на реда Мария споделя, че и различен път ревностният й брачен партньор й е посягал (виж карето). Ченгетата успокояват Отварачката и й споделят да си извади незабавно здравно. Фолкаджийката прави тъкмо това, след което подава тъжба против брачен партньор номер 3 за побой и опасност за ликвидиране.

Впоследствие Мирослав беше задържан и арестуван за 72 часа, само че Темида реши да го пусне против гаранция от 2 бона. Именно на съвещанията за мярката за неотклонение на Мирослав Соколов стана ясно, че двамата с Мария обичат грубата игра. Това беше и повода юристът му да изиска съвещанието на съда да бъде закрито поради " интимни детайлности ", които не желаят да излизат в медиите. Темида реши, че няма кой знае какви детайлности за половия им живот, и отхвърли настояването на бранителя на Миро. Тогава се разбра, че Мария е дала към този момент показания пред съдията, които са в прорез с първичните й изказвания.

Фолкфурията отхвърли, че се е чувствала застрашена от Мирослав. Самата тя признава пред магистрата, че постоянно блъскала и драскала мъжа си като израз на обич. Мирослав също я удрял постоянно, само че от обич. Двамата обичали по-грубата игра, по-грубия секс. В последна сметка побой или не, опасност за ликвидиране или не, всичко мина и си отпътува. На излизане от правосъдната зала Миро сподели пред публицистите: " Обичам жена си, изписаха се огромни нелепости! ".

Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 година и живеят в дома на певицата. Мария има щерка Марая от първия си брак. Любовта сред Отварачката и Миро е на приливи и отливи съгласно околните им. Двамата постоянно се карат, само че по-късно постоянно се сдобряват и предприемачът незабавно сервира извиненията си във тип на нова кола или друга безценен жест.

На 40-ия й рожден ден през януари Мария получи чисто ново бентли, като се похвали за автомобила с клипчета в нета. Този път нова кола нямаше, само че Миро заведе миньончето на тузарска екскурзия във Виена. Дори си наеха колесница и постепенно разглеждаха красивия град под звуците на равномерния тътен от копитата на впрегнатите коне. Очевидно към този момент всичко си е на мястото, в случай че изобщо в миналото е имало същински проблем.

Историята с револвера

През септември 2021 година, два месеца преди сватбата на Миро и Мара, предприемачът и Мара се спречкват. Страстите се нагорещяват и се появяват изказвания, че Миро вади револвер и го насочва към главата на обичаната си. Тогава предприемачът попада на радара на ченгетата, само че Мария изрично отхвърля да е имало такова нещо и не се стига до следствие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР