Мара Отварачката отново влезе в устата“ на феновете си Певачката, която

...
Мара Отварачката отново влезе в устата“ на феновете си
Певачката, която
Коментари Харесай

Мара Отварачката пак „пресоли манджата“! Виж какво готви за щерка си

Мара Отварачката още веднъж влезе в „ устата “ на почитателите си

Певачката, която от години няма кариера и не стопира да се мятка по разнообразни риалита, още веднъж „ пресоли манджата “.

И до момента в който тя е свободна да гради живота си или по-точно да го унищожава както си желае, с безконечните си бракове, разводи, побоища, полиция, резили, драми… Не по този начин обаче би трябвало да стоят нещата с единствената й дъщеря Марая, плод от връзката й с хотелиера Митко Андонов.

Момичето към момента е малолетно и по тази причина цялата отговорност по възпитанието й зависи напълно от майка й Мария.

Миньончето на родния поп фолк обаче май съществено е решило да направи единственото си чадо свое копие, което по никакъв начин не е похвално. Но меракът й срещна упорита опозиция даже у най-ревностните й почитатели.

Преди ден фолкаджийката още веднъж се изцепи в мрежата, че дребната Марая била същинска тигрица. Била огнена и даже надраснала възрастта си.

Като се има поради по какъв начин се пуска в мрежата, полу облечена и нацупена по пачи като същинска певачка от поп фолка, работата не отива на добре, считат и потребителите на нета.

„ Да не стане от тигрица на жрица, че тогава нещата ще заорат напълно към дъното “, разясняват в мрежата.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР