Мануел Нойер изрази облекчение, че Германия е все още жива“

...
Мануел Нойер изрази облекчение, че Германия е все още жива“
Коментари Харесай

Нойер: Важното е, че шансовете ни са още живи

Мануел Нойер изрази облекчение, че Германия е „ към момента жива “ на Световното състезание в Катар, откакто се добра до равенството 1:1 с Испания в дуел от група Е. Плановете на Бундестима да стигне до осминафиналите претърпяха фрапантен удар, когато изгубиха първия си мач против Япония (1:2).

Интригата се резервира основно поради Коста Рика, откакто тимът претърпя проваляне с 0:7 от Испания, само че по-късно отговори с триумф с 1:0 над японците, което означа, че всичко ще се реши в последните срещи.

За да продължи напред, тимът на Германия воден от Ханзи Флик би трябвало да победи Коста Рика в последния си мач от групата в четвъртък и да се надява Испания да им направи услуга против Япония.

Капитанът на Германия Мануел Нойер е удовлетворен, че вярата за място в идната фаза е към момента жива. „ Беше сложен мач против доста добър тим на Испания. Поехме битката и не им позволихме доста положения през 90-те минути.

Работата ни в отбрана беше превъзходна от ататаката до отбраната. Нашата гъстота ги затрудни да ни отбележат. Техният гол беше просто първокласен и доста сложен за отбрана. Въпреки това ние продължихме да имаме вяра в себе си.

Основното е, че към момента вярата е жива. Това, върху което можем да повлияем, е да вземем три точки против Коста Рика “, съобщи Мануел Нойер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР