MANSORY представи своя нова лимитирана серия, която за разлика от

...
MANSORY представи своя нова лимитирана серия, която за разлика от
Коментари Харесай

MANSORY Gronos 4x4 : Стелт екстериор, провокативен интериор и 850 конски сили

MANSORY показа своя нова лимитирана серия, която за разлика от предходните няколко плана на тунинг-компанията, получава много скромен екстериор. Поне във връзка с цветовата настройка.

Новата самодейност се назовава MANSORY Gronos 4x4, създадена е въз основата на Mercedes-Benz G63 4x42 и в нея ще бъдат включени единствено 10 екземпляра.

За разлика от стелт цветовото осъществяване на купето, което несъмнено е подчертано и подсилено като лъчение с типичните за Mansory внушителни спомагателни карбонови детайли и приложения, интериорът на Gronos 4x4 е решен в типичния за компанията провокативен жанр с контрастни цветове и главен доминиращ бял.

Gronos 4x4 получава напълно нов екстериорен карбонов пакет, включително и челен похлупак, само че от Mansory анонсират, че автомобилът може да бъде поръчан и в бронирана версия.

Задвижващата система на Gronos 4x4 е доработена до оптималната мощ от 850 конски сили и оптимален въртящ миг от 1000 Нм, което дава опция на бъдещите притежатели на всъдехода да разчитат на ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.5 секунди, както и на оптималната скорост на придвижване от 210 км/ч (електронно ограничена).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР