MANSORY обяви, че от началото на този месец, компанията предлага на

...
MANSORY обяви, че от началото на този месец,
компанията предлага на
Коментари Харесай

MANSORY с програма за персонализация на електрическото Porsche Taycan

MANSORY разгласи, че от началото на този месец, компанията предлага на притежателите на електрическото Porsche Taycan да развията своите придобивки в три направления- дизайн, джанти и интериор.

От тунинг компанията разясняват, че след представянето на модела през 2019 годин и последващото лансиране на неговите четири, включително и базовата версия , няма нищо по-логично от това и MANSORY да показва своята интерпретация по тематиката за електрическото Porsche.

Основният акцент в програмата на MANSORY за доработка на Porsche Taycan е екстериорният пакет, в който са включени няколко елемента, като предни и странични вежди, капаци на външните огледала, детайли за задната част и други, които могат да бъдат инсталирани непосредствено върху купето на електромобила.

За Taycan от MANSORY са планували вариант 22-цолови джанти, както и опция за цветово осъществяване на спирачните апарати съгласно потребителското предпочитание. Напълно персонализиран може да бъде така и интериорът на електрическия автомобил, като клиентите могат да избират от богат набор естествени кожи, които от своя страна могат да бъдат съшити с конец по свой избор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР