Мъниците от детската градина Славейче“ в Смолян отправят предизвикателство към

...
Мъниците от детската градина Славейче“ в Смолян отправят предизвикателство към
Коментари Харесай

Деца предизвикват възрастните за 4 обиколки на стадиона в Смолян

Мъниците от детската градина „ Славейче “ в Смолян насочат предизвикателство към възрастните за 4 обиколки на стадиона в кв. Райково. „ Щом децата могат, можете и вие! “ – това е мотото на предизвикването.
Инициативата на детското заведение е част от акцията на Международната асоциация  за спорт и просвета за Европа - „ Европейска миля “, която цели да увеличи физическата интензивност, придвижването и спорта. Тя се осъществя в  партньорство със съдружие „ БГ Бъди деен “.
„ Всеки, който се причисли, печели освен здраве, по-добър външен тип и по-добро въодушевление, само че и взе участие в обществено значима идея. В подмяна на изминатото разстояние съдружие „ БГ Бъди деен “ подарява финансови средства в интерес на битката с рака на детската клиника по  онкохематолгия в  Пловдив “, прецизират от детското заведение.
Спортният празник ще се организира на 04.06.2021 година (петък) от 9:30 часа на стадион „ Септември “ – кв. Райково в рамките  на  Европейската седмица на придвижването и спорта, със съдействието на община Смолян.
Програмата включва игри и занимания, демонстрации на деца от клубовете при  ЦПЛР - Обединен детски комплекс, танцов клуб „ Хоро “ при НЧ “ Орфееви гори – 1870 “ и щафета с присъединяване на възпитаници от ППМГ „ Васил Левски “ – Смолян.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР