Манипура е чакра, която пряко влияе върху финансовия успех и

...
Манипура е чакра, която пряко влияе върху финансовия успех и
Коментари Харесай

Как всяка зодия да активира чакрата на парите си

Манипура е чакра, която директно въздейства върху финансовия триумф и способността на човек да печели пари. Астролозите разкриха какво би трябвало да създадат представители на другите знаци на зодиака, с цел да отворят тази чакра.

Овен

Овенът би трябвало да употребява парфюм с аромати като хвойна, бор, тамян или канела. Те разсънват силата, въображението и дават мощен енергиен заряд за реализиране на задачите. Тези аромати се свързват с детайлите Огън и Въздух, което е извънредно значимо за Овните.

Телец

Оптимизмът е ключът към триумфа на Телеца. Колкото по-малко този знак се съмнява в себе си, толкоз по-добре работи манипура за него.

Близнаци

Близнаците би трябвало да поддържат връзка оптимално с хората, които ги въодушевяват. Това могат да бъдат сътрудници, родители, другари или даже известни персони.

Рак

За да поддържат естественото действие на финансовата си чакра, Раците е добре да се борят с отрицателни настройки в съзнанието си. Когато стартират да се съмняват в себе си, финансовата им чакра бързо губи мощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР