Манипулира обществено значима информация в интерес на руския агресор.Целенасочени действия,

...
Манипулира обществено значима информация в интерес на руския агресор.Целенасочени действия,
Коментари Харесай

”Миротворец” включи и лидера на ”Възраждане” Костадин Костадинов в черния списък

Манипулира публично значима информация в полза на съветския агресор.

Целенасочени дейности, ориентирани към заличаване на доказателства за осъществяване на закононарушения от съветския агресор, основани от него терористични организации и съучастници на режима в Кремъл против Украйна и нейните жители. Прякор: Костя Копейкин (прякорът е получен през 2018 година за подкупност и проруски настроения)

Костадин Костадинов, водач на българската популистка партия " Възраждане ", приказва в поддръжка на Москва. Той упорства за излизане на България от НАТО и Европейския съюз (ЕС), написа още Миротворец

 

През 2022 година за дейности, ориентирани против националната сигурност на Украйна, той е арестуван в Одеска област от украинските специфични служби. След осъществяване на нужните следствени дейности и документиране на обстоятелствата за антиукраинска активност, Костадинов беше позорно експулсиран от Украйна със възбрана да я посещава за период от 10 години, написа още там.

 

През 2023 година, следвайки указания от Москва, за заличаване на доказателства за закононарушенията на Русия и нейните жители, взе участие в московска спецоперация за дискредитиране на " Миротворец " в България, приключва посланието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР