Маникюр със сухи цветя е най-новата тенденция за украсяване на

...
Маникюр със сухи цветя е най-новата тенденция за украсяване на
Коментари Харесай

Маникюр със сухи цветя – нежна феерия

Маникюр със сухи цветя е най-новата наклонност за накичване на ноктите.

Това е безусловно изкуство за нокти с цветя!

Прекрасно за пролет и лято! Много гальовен, този маникюр ще носи аромата на пролетни цветя.

Ще бъдете в топ тренда с нежните вградени сухи цветя във вашия маникюр.

Ръцете ви наподобяват като на принцеса.

Сухите цветя ще подчертаят изискания жанр на ръцете.

Ноктите ви ще бъдат освежени с листа и дребни цветенца от природата.

В разнообразни стилове, в разнообразни цветове, в разнообразни дизайни.

Малки маргаритки, великденче, теменужка, глухарче, розичка, нарцис, люляк. Всички ще ви виждат и ще се влюбят във вас! Ще бъдете по-близо до природата с неповторимия маникюр.

Много лесни за приложимост. Сухите листенца и венчелистчета се слагат по едно или повече върху естествени нокти или ноктоластика. Използват се действителни, същински цветя, изсушени по специфичен метод и подготвени за украса. Пъпки, зърна, чадърчета, клончета. Сухите цветя може да си купите в магазините или сами да наберете и изсушите сред страниците на книга, с цел да са плоски и да не са излагани директно на слънце.

Естествената украса постоянно ще бъде по-модерна от изкуствената.

е номер 1 топ наклонност за 2023.

Известната Блейк Лайвли беше видяна да носи подобен маникюр на премиерата на кино лентата Free Guy

Тя беше употребила млечен гел лак за основа. На всеки от ноктите са сложени малко сухи цветя в лилаво и розово плюс златни частици. Те прекрсано се комбинират с тоалета на звездата.

Красивият маникюр е наслада за дамата и повдига настроението.

Ето кои са топ 5 дизайна за маникюр със сухи цветя:

Дизайн с млечна база

Най-добрата визия за ноктите със сухи цветя е млечна основа. Те изпъкват добре и наподобяват съвършено. Основната база може да варира от транспарантно, млечно бяло до блестящо бяло. Идеално наподобяват с цветя.

 Маникюр със сухи цветя – нежна приказност

Дизайн с нюд резултат

Сложете лека, розова основа и прибавете лек флорален резултат. Добавете доста малко, мини цветенца на върха на ноктите. Ще получите съвършен минималистичен, изчистен и нюд дизай на нокти.

 Маникюр със сухи цветя – нежна приказност

Дизайн голи нокти

Украсата със сухи цветя е задоволително ефектна и ярка. Не трябват никакви спомагателни цветове и детайли към нея. Ако сложите транспарантна основа, добавите мини цветенца, може да добавите дребни златни частици за луксозна визия и искра.

Дизайн с обемен 3D маникюр

Най-модерната и най-новата наклонност за вашите нокти. Сложете 3Д, обемни детайли със сухи цветя върху ноктите. Супер съвременен и ексцентричен, фрапантен и любопитен модел. Изглеждате малко необичайно, само че забавно!

Дизайн с ярки цветове

Сухите цветя са в разнообразни ярки и свежи цветове. За лятото може да извършите ослепителен маникюр от жълто, портокалово оранжево, розово, неоново, бяло. Като апликирате сухи цветенца, ще го извършите да наподобява супер сантиментален.

 Маникюр със сухи цветя – нежна приказност

Как да си извършите маникюр с вградени цветя

Може сами да си извършите нокти със сухи цветя, като за задачата ви трябват закупени цветенца, бял лак, пъстър лак и топ лак.

 Маникюр със сухи цветя – нежна приказност

Стъпка 1

Подгответе ноктите, премахнете всяко остаряло покритие, оформете в вярна форма, може бадем. Премахнете кожички, полирайте плочката и намажете с крем. Пригответе си цветенцата.

Съпка 2

Лакирайте ноктите с бял лак и изчакайте да изсъхне

Стъпка 3

След това сложете цветния лак (лилав, син). Лакирайте деликатно като не лакирате основата на ноктите. Трябва да има резултат на извърнат френски маникюр.

Стъпка 4

Не чакайте да изсъхва втория пласт, а започнете да украсявате с дребните цветенца., като си отрязвате нужния размер венчелистче. С четка деликатно го поставете на мечтаното място върху ноктите. Ефектен и майсторски модел е да поставите няколко цветчета на върха на ноктите в групички. За някои пръсти може да поставите единствено едно цвете.

 Маникюр със сухи цветя – нежна приказност

Стъпка 5

Поставете и топ лак, с цел да не се местят цветенцата и да изсъхнат. Маникюрът е съвършен и ще ви радва със своята хубост и деликатност.

Маникюр с вградени сухи цветя в ноктите е наклонност, която като че ли остава безконечна. Може да изпробвате да си извършите нокти с подобен дизайн вкъщи, като употребявате прозрачен лак и хербарий от дребни цветенца. За да заздравите ноктите, прибавете и топ лак.

 Маникюр със сухи цветя – нежна приказност

 Маникюр със сухи цветя – нежна приказност

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР