Manhart представи последния си проект на базата на купе-кросоувърът Cupra

...
Manhart представи последния си проект на базата на купе-кросоувърът Cupra
Коментари Харесай

Cupra Fomentor с близо 500 конски сили е най-новото попълнение на Manhart

Manhart показа последния си план въз основата на купе-кросоувърът Cupra Formentor VZ5. Под нападателната визия се крие 2.5-литров бензинов петак, който още от завода може да се похвали с 385 конски сили и 480 нютон метра. Същият мотор се употребява и в Audi и някои от RS моделите, само че с друга мощ.

След намесата на Manhart, мотора под капака на испанската машина към този момент може да се похвали с мощ от 490 конски сили и оптимален въртящ миг от 630 нютон метра. Задвижването се предава към четирите колела, а трансмисията е автоматизирана със седем предавки. Увеличението идва от нова изпускателна система, както и надзорен модул, който трансформира работата на мотора.

От Manhart допълват, че това е Stage 1, което ни навежда на мисълта, че ще има и Stage 2 версия, чиято мощ не се загатва. Съдейки по това с какви благоприятни условия разполага моторът, той елементарно може да приближи границата от 600 конски сили без основни промени и благодарение на нови турбини. Промените по визията включват няколко нови стикери и надписи Manhart./Fakti

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР