Манекенката Лара Алварес най-накрая прежали Фернандо Алонсо. Красавицата дълго време

...
Манекенката Лара Алварес най-накрая прежали Фернандо Алонсо. Красавицата дълго време
Коментари Харесай

Бившата на Алонсо го прежали /снимки/

Манекенката Лара Алварес най-сетне прежали Фернандо Алонсо. Красавицата дълго време бе сама, откакто се раздели с първенеца от "Формула 1 ".
Най-накрая тя му откри заместител. Това е сътрудника й Андрес Веленкосо. Новият мъж на сърцето й е един от най-известните модели в света.
За първи път за връзката им се заприказва в края на август. Тогава двамата бяха издебнати по време на къса почивка на Коста Брава. Едва преди няколко дни слуховете бяха доказани, откакто папараци ги издебнаха по време на интимна вечеря в Мадрид.
Лара се раздели с Алонсо преди към две години, само че дълго тъгува за него. Краят на връзката им бе неочакван. Той настъпи, до момента в който двамата подготвяха сватбата си.
Преди да стартира да излиза с двукратният международен първенец във "Формула 1 ", Лара си падаше по футболисти. Тя имаше къси връзки със Серхио Рамос и Карлес Пуйол.
Алварес е считана за една от най-сексапилните дами в Испания. Освен в модата Лара има сполучлива кариера на спортна журналистка и тв водеща.
Андрес от своя страна има зад тила си няколко връзки с известни дами. На целувките му са се радвали звезди като Кайли Миноуг и Мария Шарапова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР