Манекенката Джиджи Хадид е била глобена с 1000 каймански долара

...
Манекенката Джиджи Хадид е била глобена с 1000 каймански долара
Коментари Харесай

Арестуваха Джиджи Хадид

Манекенката Джиджи Хадид е била санкционирана с 1000 каймански $ (1220 щатски долара), откакто е била задържана за владеене на канабис на Каймановите острови, заяви ДПА, представена от NOVA. 28- годишната Хадид е била арестувана на 10 юли дружно с приятелката си  Лия Маккарти. 

Според Митническия и граничен надзор на Каймановите острови двойката е била задържана за " импорт на марихуана и съоръжения, употребявани за консумация на марихуана ". Хадид и Маккарти са пристигнали с частен аероплан от Съединени американски щати, където багажът им е претърсен и е открито малко количество канабис.

На 12 юли те са се явили пред съд на Каймановите острови и против тях са били повдигнати обвинявания за импорт на следен опиат и импорт на приспособление за приложимост на опиати, по които те са се признали за отговорни.  Двете са били санкционирани с 1000 каймански $. Властите оповестяват, че не е издадена присъда.

Представител на Хадид сподели, че тя " се любува " на Каймановите острови макар ареста и че канабисът е закупен законно в Ню Йорк с здравно позволение ". Джиджи Хадид показа фотоси в Instagram от почивката си, на които е на плажа с другари. " Всичко е добре, когато свършва добре ", написа манекенката. 

Хадид стартира кариерата си на модел на две години, откакто е открита от стилния дизайнер от марокански генезис и съосновател на " Гес " Пол Марсиано. Работи с марки като " Версаче ", " Шанел ", " Фенди " и други и се е снимала над 30 пъти за кориците на разнообразни интернационалните издания на сп. " Вог ".

Джиджи Хадид има щерка от връзката си с артиста Зейн Малик, прочул се като член на момчешката група " Уан дайрекшън ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР