Манекенката Борислава Йовчева, чието име е замесено в случая Барселонагейт“,

...
Манекенката Борислава Йовчева, чието име е замесено в случая Барселонагейт“,
Коментари Харесай

Разбра се къде се е покрила "миската на Бойко", която е в основата на Барселонагейт

Манекенката Борислава Йовчева, чието име е забъркано в тази ситуация „ Барселонагейт “, се крие в Турция, твърди „ Ретро “. Бившата носителка на купата „ Мис Бикини “, за която се приказва, че е била доста близка с водача на ГЕРБ Бойко Борисов и че има дете от него, показа в обществените си мрежи фотография, която потвърждава престоя ѝ в южната ни съседка.

На извънредния кадър 33-годишната Йовчева театралничи в тил дружно с още 5 свои приятелки. Дамската компания е снимана на една от най-известните забележителности в Турция – местността Кападокия, фамозна с невероятните си гледки и полети с балони. Бориславова и приятелките ѝ носят елегантни сатенени рокли в разнообразни ярки цветове и театралничат на ръба на панорамна площадка по изгрев слънце. Бившата моделка е облечена в тоалет в цикламено с дълъг шлейф от най-малко 3 метра, а на ръката ѝ още веднъж свети скъпият ѝ годежен пръстен с голям камък, който неотдавна брюнетката не смъква.

През миналата седмица в разнообразни медийни изявления се появиха изказвания, че Йовчева се е
открила трайно в Турция, откакто прословутата къща в Барселона, където тя живееше дружно с щерка си Ема и родителите си, беше продадена през 2021 година Скандалният парцел, който е обект на следствие, си е намерил нови притежатели против 1,8 милиона евро – двойно по-малка сума от тази, против която е бил закупен преди време, с цел да се нанесе митичната хубавица там. След като напуща Испания, дирите на някогашната миска се губят.

Според думи на Ивайла Бакалова, която е очевидец по делото „ Барселонагейт “, казани в изявление през предходната 2022 година, Бориславова е имала планове да се реалокира да живее в Дубай и е търсила подпомагане за това от Бакалова.

По оперативни данни от следствието Йовчева в последно време си идвала постоянно в България, само че скрито, като през последните месеци е правила напълно къси влизания в страната по шосе от Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево. Не е ясно с каква цел са били нейните мигновени влизания у нас, някои от които със напълно къс престой на родна земя от порядъка на 10-15 минути.

Името на Йовчева бе забъркано в огромен интернационален скандал още през 2018 година, когато за пръв път излиза обществена информация, че тя и детето ѝ населяват първокласна къща в каталунската столица Барселона, а произходът на средствата за пазаруването на скъпия парцел е подозрителен. Тогава тя бе обвързвана и с някогашния министър председател Бойко Борисов. Самият Борисов постоянно е отричал публично да има нещо общо с Борислава Йовчева, с нейното дете, както и с къщата в Барселона. След последното искане на прокуратурата за събаряне на имунитета на Борисов като народен представител по отношение на следствието по „ Барселонагейт “ той бе безапелационен, че няма да се откаже непринудено от него.

Заради свадите към себе си Бориславова настойчиво крие персоналния си живот, както и щерка си Ема, която е към този момент на 11 години и е ученичка. Семейството ѝ също отхвърля да разяснява тематиката и настояват, че не познават Бойко Борисов. В Испания родителите ѝ живееха с нея, само че в този момент не е ясно дали не престават да съжителстват дружно отвън България. Брат ѝ Станко Йовчев, който е някогашна футболна звезда на ЦСКА, е показал в обществените мрежи, че живее с жена си и сина им в София.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР