Манекенът Мариан Кюрпанов е бил първоначалния избор за главен герой

...
Манекенът Мариан Кюрпанов е бил първоначалния избор за главен герой
Коментари Харесай

Ето кой трябваше да е Ергенът

Манекенът Мариан Кюрпанов е бил първичния избор за основен воин в най-скандалното бг шоу сега – " Ергенът " на Би Ти Ви. Гребецът Виктор Стоянов изобщо не е влизал в сметките за звезди в риалитито, написа " Уикенд ". Той като обаче предаването е по американски лиценз, всичко участници в него трябвало да бъдат утвърдени в Съединени американски щати. Там обаче изненадващо не харесали Кюрпанов и се наложило да го сменят.

Ако Виктор Стоянов не беше изскочил напълно внезапно на хоризонта, зрителките на " Ергенът " сега най-вероятно щяха да плакнат очи в плочките на Мариан Кюрпанов. Манекенът, който заобикаля да обитава в България, от години живее в Съединени американски щати, само че се прибира у нас, когато има уместно работни задължения.

Така да вземем за пример той дойде в родината си преди 9 години, с цел да взе участие в тогавашното риалити номер едно – " ВИП Брадър " на Нова тв. По това време съвсем никой от редовите тв фенове не беше чувал името му, само че в шоуто той стана задоволително прочут, с цел да си обезпечи задължения за цяла година напред.

Миналото лято обаче Кюрпанов е бил на крачка от нова завръщане в България, научи " Уикенд ". Изпълнителните продуцент на " Ергенът " – " Олд скуул ", които правеха и " ВИП Брадър ", се свързали с него и му създали оферта да стане първият " ерген " у нас.

Той незабавно се съгласил и работата била съвсем опечена, когато от Съединени американски щати изрично отказали да вкарат в шоуто си 41-годишният манекен, предпочитайки 10 години по-младия гребец Виктор, който апропо много наподобява на Мариан, а и по никакъв начин не му проличава, че е толкоз по-млад от него. Каква е повода да не одобрят Кюрпанов, досега не е ясно. Възможно е да им се е сторил прекомерно възрастен, а може да са имали и други основание. Така или другояче мястото в последна сметка е заето от Виктор, който към оня миг минава за лице, което не е експлоатирано в никоя телевизия. Преди да стане първият " ерген " у нас, той е известен във фитнес средите състезател, който гравитира към Би Ти Ви и понякога да изявленията там със препоръки за поддържане на добра форма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР