Мандатът трябваше да бъде върнат вчера, тоест, вече сме закъснели.

...
Мандатът трябваше да бъде върнат вчера, тоест, вече сме закъснели.
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Представители на правителството лъжат твърде безогледно

" Мандатът трябваше да бъде върнат през вчерашния ден, т.е., към този момент сме закъснели. Българска социалистическа партия пропусна потребни ходове, като единият от тях е да бъде правилна с жителите. Беше квалифицирано съдружно съглашение, въз основата на което беше препоръчан кабинет. В това съглашение бяха заложени значими въпроси, само че стартира войната в Украйна и съглашението беше забравено. Трябва да се върнем към това - за какво пристигна на власт тази четворна коалиция. Но държавното управление стартира да продуцира кавги, вместо да търси решение на съществуващите такива. " Това съобщи пред БНР Костадин Паскалев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Той уточни, че не повече от 20% от Националния съвет на Българска социалистическа партия биха застанали зад безапелационната позиция за неотложно връщане на мандата.

" Членовете на Националния съвет ще споделят разбирането на Корнелия Нинова по какъв начин би трябвало да се работи в тази рецесия. По-разумното държание е връщане на мандата ".

Той добави, че представителите на държавното управление " лъжат прекомерно необмислено ":

" Проблемите в региона на енергетиката са голям скандал. Българското държавно управление през април е взело решение да приключи осъществяването на контракта с " Газпром ". Това, което прочетох, е, че външният юридически съветник на " Булгаргаз " е споделил, че се дават положителни причини в ръцете на " Газекспорт " да осъди " Булгаргаз " поради неизпълнението на контракта с " Газпром ". Този съветник е споделил, че договорът, който има сред " Булгаргаз " и " Газекспорт ", и с указа за заплащане в рубли не утежнява уговорките на българската страна във връзка с осъществяването. Единствените причини, които остават за българския народ, е да заплаща двойно и тройно по-висока цена за газа, който идва още веднъж от Русия ".

По думите му има информация, че " след прекратяването на доставките от " Газекспорт " за различните доставки изрично се демонстрира тежка корупция ":

" С присъединяване на представители на Министерски съвет, на заместник-министри, на управления на " Булгаргаз ", които са разрешили на избрани компании да купуват и да продават от и на " Булгаргаз " по разнообразни цени, което за часове прави милиони облаги в ущърб на българските граждани… Ще се стигне до обстановка, в която ще кажем, че " Булгаргаз " е унищожено като държавно дружество със съдействието на сегашното държавно управление ".

Паскалев добави, че българското държавно управление е работило против ползите на българската страна във връзка с газовите доставки и на цялата енергийна система:

" За това те ще носят отговорност. В това държавно управление възникваха кавги, свързани с големи запаси, с голямо накърняване на ползите на българските жители - тематиката с пътищата, с енергетиката ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР