Манчестър Юнайтед вече се оглежда за евентуален заместник на Кристиано

...
Манчестър Юнайтед вече се оглежда за евентуален заместник на Кристиано
Коментари Харесай

Ман Юнайтед сменя Роналдо с друг португалец

Манчестър Юнайтед към този момент се оглежда за възможен заместител на Кристиано Роналдо. Бъдещето на 37-годишния португалец на " Олд Трафорд " е все по-несигурно след следващата му изцепка и напускането на стадиона преди края на мача с Тотнъм, поради което бе изключен от тренировките на тима. Много е евентуално той да си тръгне през януари и по тази причина " алените дяволи " желаят да са подготвени с негов заместител, като са се прицелили в нападателя на Атлетико Мадрид Жоао Феликс, твърди " Депортес Куатро ".

Самият Феликс също не е изключително благополучен в Атлетико в последно време и към този момент се появиха информации, че желае да напусне. Затова от Юнайтед ще опитат да се възползват от обстановката и да го вземат в редиците си. Смята се, че офертата на англичаните ще е първо за наем до лятото с алтернатива за откупуването му след края на сезона.

22-годишният португалец не за пръв път е свързван с Манчестър Юнайтед и няма да е особена изненада, в случай че се стигне до оферта и възможен трансфер. Интересен факт обаче е, че Феликс е представляван от Жорже Мендеш, който се грижи и за Кристиано Роналдо и не е ясно по какъв начин мениджърът ще подходи при договарянията с " алените дяволи " след обтягането на връзките към Роналдо.

Иначе Феликс бе притеглен в Атлетико от Бенфика през 2019 година за рекордните за клуба 127 милиона евро. Той обаче по този начин и не съумя да се впише в схемата на игра на Диего Симеоне, като има едвам 29 гола и 18 асистенции в 123 мача за клуба. От началото на сезона той към момента няма маркирано попадение на сметката си в 12 мача във всички шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР