Манчестър Юнайтед трябва да се съсредоточи изцяло върху подобряване на

...
Манчестър Юнайтед трябва да се съсредоточи изцяло върху подобряване на
Коментари Харесай

Рангник отново скастри отбора си

Манчестър Юнайтед би трябвало да се концентрира напълно върху възстановяване на играта си в самостоятелен и екипен проект, безапелационен е краткотрайният управител на " алените дяволи " Ралф Рангник.

20-кратните първенци на Англия приключиха наедно 1:1 при гостуването си против Нюкасъл преди два дни, представяйки се извънредно неубедително по време на натоварения празничен календар във Висшата лига. Централните бранители Рафаел Варан и Хари Магуайър бяха остро подложени на критика поради играта си против " черно-белите ".

" Рафа не беше взел участие в мач пет или шест седмици. Да, той направи неточност преди гола, който допуснахме против Нюкасъл. Като цяло представянето му беше добре. Не е бил ослепителен, същото важи и за Хари. Няма потребност да се приказва толкоз доста за самостоятелното им показване. ние би трябвало да играем по-силно като тим ", безапелационен беше немският експерт пред медиите.

На въпрос дали е удовлетворен от развиването на Юнайтед, Рангник сподели: " Разбира се, че не. Всеки упорит треньор желае по-бързо да върви напред дружно с отбора си. "

В четвъртък тимът от Манчестър играе вкъщи против Бърнли. Бруно Фернандеш е осъден поради получен пети жълт картон, до момента в който Виктор Линдельоф ще пропусне срещата след позитивен тест за ковид.

Юнайтед има две победи и две равенства под управлението на Ралф Рангник и се намира на седмо място в класирането във Висшата лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР