Манчестър Юнайтед стартира по разочароващ начин новия сезон в английската

...
Манчестър Юнайтед стартира по разочароващ начин новия сезон в английската
Коментари Харесай

Нов сезон, нов треньор, но и нов провал за Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед започва по разочароващ метод новия сезон в британската Висша лига. Въпреки еуфорията от назначението на Ерик Тен Хаг, " Олд Трафорд " видя " още от същото ", откакто " алените дяволи " бяха победени с 1:2 от Брайтън. Домакините сътвориха голям брой неточности в защита, а в воин за " чайките " се трансформира немският халф Паскал Грос с двата си гола.
 Тотнъм - Саутхамптън 4:1 в мач от Висшата лига
Тотнъм с отговарящ старт на сезона в Премиър лийг

" Шпорите " разрушиха Саутхамптън с 4:1

Автогол върна леко очакванията на Юнайтед след почивката, само че даже и включването на Кристиано Роналдо не оказа помощ за позитивен процес на събитията.
 Снимка 583408
Източник:

Първото полувреме се трансформира в същински призрачен сън за футболистите на Манчестър Юнайтед. Макар и да владееха топката в 62% от времето, " алените дяволи " губеха с 0:2 в резултата. Новата групировка в защитата на домакините беше разсечена в 30-ата минута. Тогава Дани Уелбек получи хитро подаване, а последвалият му паралелен пас не откри Адам Лалана, само че пък се трансформира в гол след докосването на Паскал Грос.
 Нюкасъл - Нотингам 2:0 в мач от Висшата лига
Нюкасъл даде поръчка за един надалеч по-успешен сезон

" Джордитата " посрещнаха Нотингам в Премиър лийг с победа 2:0

Но това не беше всичко от немския полузащитник. В 39-ата минута той се оказа на точното място след избавяне на Де Хеа и от няма и метър смълча тотално трибуните на " Олд Трафорд ".

На почивката мениджърът Ерик Тен Хааг изненадващо не предприе ограничения, оставяйки Кристиано Роналдо към момента на скамейката. Брайтън продължи да показва качествата си в нападателен проект, до момента в който Юнайтед действаше много безредно в спите офанзиви.
 Снимка 583405
Източник:

Все отново Кристиано се появи на терена в 53-ата минута.

Нещата за домакините се усъвършенстваха в 69-ата минута. Роберт Санчес не се намеси по най-хубавия метод след корнер, Диого Далот също мъчно се ориентира, само че някак си запрати кълбото към опразнената врата. Стражът на Брайтън направи още един опит да блокира, само че мазета тъкмо в краката на сътрудника си Макалистър, за който остана злополучната орис да си наниже автогол.
 Снимка 583407
Източник:

До последния съдийски сигнал " алените дяволи " внесоха напрежение, само че не и чиста голова обстановка пред Санчес. Шанс за равнене се откри пред новото попълнение Лисандро Мартинес, който обаче по този начин и не съумя да прокара топката сред купа от " чайки " пред него.

В идващия кръг Юнайтед гостува на Брентфорд, до момента в който Брайтън приема на " Амекс Стейдиъм " Нюкасъл.
 Челси - Евертън 1:0 в мач от Висшата лига
Хитър Челси си потегли с трите точки от " Гудисън Парк "

Лондончани надделяха Евертън с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР