Манчестър Юнайтед спря победната серия на Ливърпул от началото на

...
Манчестър Юнайтед спря победната серия на Ливърпул от началото на
Коментари Харесай

Солскяер: Съдията свири перфектно

Манчестър Юнайтед спря победната серия на Ливърпул от началото на сезона, а мениджърът на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер съобщи, че е удовлетворен от показаното от неговия отбор. Норвежецът също по този начин изрече мнение, че реферът Мартин Аткинсън се е справил чудесно със отговорностите си, макар че гостите претендираха за неотсъдено наруешение преди началото на офанзивата, приключила с гол на Маркъс Рашфорд за 1:0.

“Не мога да кажа, че сме разочаровани от резултата, тъй като ми хареса по какъв начин играчите извършиха тактическите си задания и какъв брой сили хвърлиха в хода на дуела. Изиграхме доста мощен мач. Смятам, че навлизаме във все по-силна форма и с всеки минал ден футболистите стартират да се усещат по-добре. След мача момчетата бяха смутени и това е позитивен знак. Те не са удовлетворени от точката против Ливърпул, тъй като желаеха победата”, показа Солскяер.

“Ливърпул е доста мощен тим, само че не мисля, че сътвориха кой знае какъв брой положения пред вратата ни. Ние трябваше да действаме по-стабилно при центриранията им от фланга, тъй като най-после се сътвори усещането, че те са по-близо до втори гол. Срещу мощен противник нещо сходно може да ти коства изгубени точки. Агресията, желанието и дисциплината в играта ни бяха на висота. Пресираме все по-добре. Феновете също бяха невероятни. На прав път сме, само че би трябвало да подобрим представянето си при гостуванията”, продължи някогашният нападател.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР