Жителите в няколко общини се обединиха за дарителска кампания. Откриха

...
Жителите в няколко общини се обединиха за дарителска кампания. Откриха
Коментари Харесай

Даряват пари за 8-годишния Максим от санданското село Лешница

Жителите в няколко общини се сплотиха за дарителска акция. Откриха и банкова сметка.

Нужни са пари за лекуването на 8-годишния Максим Златков от санданското село Лешница. Вече са сложени кутии за дарения в Кресна, Струмяни, Сандански, всички села в района и в Петрич.

Момчето страда от ретрограден аутизъм и ще би трябвало да премине няколко курса на лекуване, преди да се подложи на процедура за преливане на стволови кафези. Нужната сума е 40 000 $, а тя е непостижима за фамилията му.

Максим към този момент е минал един от първите стадии на диагностика и лекуване в клиниката и чака дата за втората процедура, само че финансовите благоприятни условия на фамилията му не разрешават да продължи лекуването. Затова те се нуждаят от поддръжка, с цел да излекуват детето си. И се обръщат с молба да им се помогне в този сложен за тях миг. И не губят вярата си нито в поддръжката на хората, нито в излекуването на Максим.

За да се помогне на момчето, може да се преведат пари по банков път или на дебитна карта: Георги Златков Номер на сметка: BG26FINV915010E0412689, Номер карта: 4378513389026509

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР