Манчестър Юнайтед сключи партньорство "Alibaba", обявиха от клуба. По този

...
Манчестър Юнайтед сключи партньорство "Alibaba", обявиха от клуба. По този
Коментари Харесай

Юнайтед сключи договор с китайски гигант

Манчестър Юнайтед подписа партньорство "Alibaba ", оповестиха от клуба. По този метод клубът ще предложи извънредно съдържение на близо 700 милиона консуматори по целия свят и най-много в Азия, където "червените дяволи " имат забележителна фенска база.

Official: United have announced a new partnership with Chinese group Alibaba. #MUFC pic.twitter.com/VGSsAGocvF
— United Xtra (@utdxtra) December 6, 2019
След като двете страни подписаха контракт, "Alibaba " ще предлага живи излъчвания на част от мачовете на първия тим, определени моменти от всички дуели, истински артикули и първи по рода си видео стрийминг канал през платформата "Youku ".

Той ще излъчва мачове на тимовете от Академията, на женския състав и контроли на представителния отбор. Освен това, потребителите ще могат да заплащат единични суми за мачове на Манчестър Юнайтед във Висшата лига и ще разполагат със профилирано наличие за китайските футболни почитатели.

Договорът сред двете страни предлага на Юнайтед и построяването на онлайн магазин в "Tmall ", който ще бъде формалният пропагандатор на продукти за китайския пазар. "Горди сме, че разполагаме със буйна и лоялна фенска маса в чужбина, а Китай е голяма част от нея. Винаги търсим нови способи за връзка с почитателите и това партньорство ни дава всичко нужно ", съобщи шефът в "Manchester United Group " Ричард Арнолд.
Премиър лийг 15 кръг, сряда 4 декември  Манчестър Юнайтед 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР